Böcker av Monika Häägg

Böcker av Monika Häägg
Solbarnet, Månguden, Isvintern, Kungsgården, Jag spelar min roll, Grevens slott,Varulvens spår, Mumiens skatt, Augustimörker, Völvans spådom

onsdag 2 februari 2011

Bok-och biblioteksmässan i Göteborg
Jag håller på och planerar bokåret 2011.
Ja, januari är ju redan slut och den månaden har jag använt till att skriva klart
4:e boken om Fry och en del redigeringsarbete.
Nu blickar jag framåt och försöker planera alla aktiviteter som brukar hopa sig på den senare halvan av året.
I september kommer jag återigen att vara på Bok-och biblioteksmässan i Göteborg. Jag delar monter med författaren Inga Holm. Jag och Inga delade monter även på Bokmässan i september förra året och det var väldigt trevligt. Under några intensiva mässdagar blev det mycket glada skratt. Jag ser verkligen framemot nästa Bokmässa.
I augusti blir det boksläpp på 4:e boken om Fry. Det är sista delen i serien. Om några dagar kommer jag att presentera namnet på romanen och sedan skall den lämnas till alla provläsare. Det skall bli väldigt spännande att höra vad de tycker. Om några månader går boken till tryckeriet, men innan dess återstår omslagslayout och en del texter i inlagan.
Bokåret 2011 är ännu som ett oskrivet blad, men känns fantastiskt spännande!

Monika

*****

4 kommentarer:

 1. Bra! Då ses vi på bokmässan och kan byta böcker! Kram Kim

  SvaraRadera
 2. Ja, Kim det måste vi göra! Jag har precis läst klart Vikingaträl så jag skall skriva om den här på blogen. Att träffa andra författare är ju en av de trevliga sakerna som händer på Bokmässan!
  Kram Monika

  SvaraRadera
 3. Malin, när kommer din bok ut? Det kanske blir i samband med bokmässan? Då kan vi se´s. Om inte annat, så är du väldigt välkommen att hälsa på mig!

  SvaraRadera