Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

söndag 31 juli 2011

Tävling - vinn Kungsgården!
Påminner om tävlingen som du kan delta i och vinna Kungsgården.

För att fira boksläppet den 27/8 lottar jag och Monkaland Bokförlag ut några rykande färska exemplar av Kungsgården, som är fjärde boken om Fry. Är du lycklig vinnare kan du också välja någon av de andra böckerna som vinst!
Tävlingen avslutas den 15/9 och det enda du behöver göra är att skriva en kommentar här på bloggen. Berätta om varför just du vill vinna boken!
Vinnare kommer att dras i samband med Bok & Biblioteksmässan i Göteborg i september.
Jag kommer att meddela vinnare här på bloggen om du inte har möjlighet att komma till bokmässan.
Läs mer på http://www.monkaland.se/
Välkommen att tävla!

Monika

9 kommentarer:

 1. Åh vad roligt! Jag kommer ihåg när du sa att den skulle släppas i augusti, då kändes det som en evighet. Nu är augusti runt hörnet.
  Varför ska jag vinna en bok? Well, jag har letat på biblioteket efter en bok skriven av dig, men utan att lyckas. Tänkte be dem köpa in efter sommaren, nu har de renovering i hela byggnaden så servicen är ganska låg. Jag skulle gärna vilja vinna en bok därför! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Trillingnöten!
  Böckerna finns på väldigt många bibliotek i Sverige, men så klart inte på alla bibliotek. Det brukar fungerar med att önska att de köper in böckerna. Du är välkommen i tävlingen!

  SvaraRadera
 3. Självklart vill JAG vinna din bok.
  Som jag sagt tidigare SKA jag läsa den. Men lat som jag är tar jag mig aldrig till "bibblan".
  DÄRFÖR vill JAG vinna!!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Vill väldigt gärna vinna din bok. Älskar omslaget till den här boken. Dessutom vill jag ha hela serien komplett! Vi ses på bokmässan, om inte förr!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 5. Jag är väldigt intresserad av historia och att då få läsa om en flicka under bronsåldern låter riktigt bra. Jag har inte heller läst någon av dina böcker tidigare så det vore en ny och spännande erfarenhet. Nu hoppas jag på en stor portion tur, så att jag blir den lyckliga vinnaren!

  SvaraRadera
 6. Det här vill man inte missa, jag är gärna med och tävlar om en av dina böcker! Nu håller jag tummarna ;o)

  SvaraRadera
 7. Jag är fascinerad av sagor, det sinnliga och historia och människors levnadsöden. Mest skriver jag nog här för att jag tycker att författaren Monika Hääg verkar vara en sympatisk person,och jag tror att du Monika skriver intressant. Den känslan får jag när jag läser din blogg på Boktipset. Så även om det inte blir vinst så kommer jag att läsa boken och också bidra till att Växjö bibliotek tar in den, om de inte redan gjort det. Varmt lycka till med boksläppet.

  SvaraRadera
 8. Hej Monica!
  Jag har hört om dig via en god vän och är nyfiken på dina böcker. Om jag skaulle vinna vill jag därför gärna "börja från början" med att läsa den första boken i serien.
  Tack för trevlig bloggläsning!
  Mvh / maria

  SvaraRadera