Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

fredag 22 juli 2011

Den glömda trädgården
Den australiska kvinnan Cassandra får ett överraskande arv efter sin mormor Nell. I arvet ingår ett litet hus beläget på en stor lantegendom i Cornwall.
Den glömda trädgården av Kate Morton är en fantasifull saga med många överraskningar. I huset som Cassandra ärver finner hon en hemlighet, som hon likt en detektiv får nysta upp. En tråd som för henne tillbaka till början av 1900-talet och Nells mystiska uppdykande som ett övergivet barn på ett passagerarfartyg till Australien. Den gåtfulla Sagoberätterskan är det enda minnet som finns kvar från hennes barndom.
Den glömda trädgården är en mycket uppslagsrik berättelse som är spännande att läsa. Bit för bit får läsaren pusselbitar till en otrolig saga. Den här romanen är både sällsam och överraskande. En riktigt bra bok som är svår att släppa ifrån sig.


Monika

6 kommentarer:

 1. Låter som en bok för mig!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 2. Inte riktigt en deckare utan något för mig kanske.

  SvaraRadera
 3. ville bara säga att det var trevligt att träffa dig! även om lunchen var kort och folk pockade på din uppmärksamhet. nu har jag en röst till dina ord. hoppas vi kan ses igen under andra former och prata mer om allt och inget. eller bara synkroniserat hålla klaffen...
  Kram E

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte också att den Glömda trädgården var bra. Skickligt komponerar med sina olika hopp i tiden.

  SvaraRadera
 5. E.Det var trevligt att du kom och hälsade på mig. Vi får mötas under något mindre jäktade former nästa gång!

  SvaraRadera
 6. Såna här boktips är alltid kul att få, låter som en trevlig sommarläsning. Tack!

  SvaraRadera