Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

fredag 6 maj 2011

The Tall Ship Races i Halmstad


Världens största, internationella havskappsegling The Tall Ship Races avslutas i Halmstad den 5-8 augusti. Det blir ca 70-100 stora segelfartyg som lägger till vid Nissan och Halmstads hamn under dagarna. Dessutom blir det mängder av uppträdanden och aktiviteter för besökare.
Det kommer att finnas möjlighet att kliva ombord på världens största segelfartyg och många trevliga dagsturer kommer att göras utmed Halmstads kuststräcka.
Jag kommer att finnas på plats under alla dagarna med mina historiska äventyrsböcker om bronsåldersflickan Fry. Bronsålder har kanske inte så mycket med segelfartyg att göra, men böckerna utspelar sig till stor del i Halmstadstrakten och då kan det vara av intresse för många besökare som samlas runt de ståtliga fartygen.

Det skall bli väldigt spännande att vara en del av denna enorma segelfest.

Monika*****

7 kommentarer:

 1. och jag kommer fota mig salig under detta fantastiska evenemang!

  SvaraRadera
 2. Det låter som att mamma kommer att få besök den helgen...

  SvaraRadera
 3. Åh, Tall Ship race. Det är minnen det! När jag var yngre gick tävlingen ifrån Göteborg. Mamma och pappa var på plats med sin träbåt. De körde omkring bland de stora skeppen och lyckades komma med på flygbild. Tavlan har hängt i alla år i deras hus. Vilken fest det var i Göteborg. Hoppas ni får en lika trevlig dag/kväll i Halmstad. Lycka till med försäljningen!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 4. Vad bra att du passar på när det är massor av folk där. Låter spännande med de stora skeppen och allt jippo runt omkring.
  Önskar dig en stor försäljning:-)

  SvaraRadera
 5. Vilken spännande tilldragelse! :) Ta många kort!

  SvaraRadera
 6. Ojojoj..tror jag det.. att det ska bli spännande och kul.
  Vilken upplevelse.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Vilket trevligt evenemang och väldigt bra och passande att du kan vara där!!

  SvaraRadera