Lyckebo och Jul på Lyckebo

Lyckebo och Jul på Lyckebo

söndag 9 september 2012

Vinn en entrébiljett till Bokmässan i Göteborg


Skall du besöka bokmässan i Göteborg 27-30/9?

Mitt bokförlag lottar ut en entrébiljett till valfri dag.
Gå in och gilla Solbarnet – Böckerna om Fry på facebook, så är du med i tävlingen.
Skriv också en kommentar, här på bloggen, om att du vill delta i tävlingen och någon liten tanke om ditt besök på Bokmässan.

Oavsett om du vinner eller inte så är du välkommen att besöka mig och förlagets monter A01:03. Jag finns där varje dag och berättar om böckerna. Vi delar också ut ett stort antal gratisböcker.

 
Monika

15 kommentarer:

 1. Jag har gillat och är gärna med :) Jag kommer verkligen komma framme och säga hej då! :)

  SvaraRadera
 2. jag är gärna med för jag ska betala min bijett ur egen ficka, har nog gillat tidigare....

  SvaraRadera
 3. Synd att jag bor så långt bort ifrån GBG.....

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har gillat och hoppas verkligen på en biljett - skulle ta tåget utan att blinka från min småländska vrå för att njuta av bokmässan. Har aldrig haft tillfälle eller möjlighet att gå så det vore verkligen underbart att få en biljett !

  SvaraRadera
 5. Jag har gillat på facebook!

  Jag har alltid velat besöka bokmässan, men har aldrig haft möjlighet eller sällskap att gå med. I år däremot så har en tjejkompis frågat om jag vill följa med, men jag har inte riktigt råd att köpa inträdesbiljett plus resan ner. Men om jag skulle vinna en inträdesbiljett så är ju den saken ordnad och då kan jag äntligen få besöka bokmässan! =)

  sophie_persson@yahoo.com

  SvaraRadera
 6. Hej,

  Jag har gått in och gillat.

  Det är en tradition att gå till bokmässan varje år, det är alltid en härlig dag med en massa inspiration. Nu är jag student, så inträdesavgiften är lite högt satt för min smak. :)

  //Hanna
  hannadjuis@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Gillar på fb och var på bokmässan för första gången i mitt liv förra året och lovade mig själv att det skulle bli ett årligt återbesök, hoppas därför på vinst så jag kan hålla mitt löfte till mig själv

  anna.berglund70@yahoo.se

  SvaraRadera
 8. Gillar på FB. Bokmässan förra året var fantastisk, nu är förväntningarna ännu högre :)

  SvaraRadera
 9. Jag gillar på FB och vill vara med och tävla om en biljett till bokmässan. Ett besök på bokmässan har under de senaste tio åren varit en självklarhet då vi bor precis vid Svenska Mässan. Årets mässa riskerar dock att bli den sista då vi funderar på att flytta norrut till min sambos hemstad. Därför tänker jag passa på att njuta fullt ut av årets mässa.
  prinsessan1974 (at) hotmail (.) com

  SvaraRadera
 10. Jag gillar på FB som Sandra M Pettersson och jag har gjort det till en tradition att gå på bokmässan varje år. Att gå där och insupa atmosfären och få klappa lite på alla böcker och känna lukten av dem är som en extra julafton för mig.

  sandralarsson73@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Jag har nu gillat (: Jag vill jättegärna vara med i tävlingen för att jag så hemskt gärna vill till bokmässan. Jag var där en dag förra året och det var så himla bra! I år har jag tyvärr inte råd, så det hade varit hemskt fint att uppleva den om än för en dag.

  jolakaka@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag har gillat och vill såklart vara med och tävla. Jag älskar böcker och jag älskar att läsa så bokmässan är lite av total lycka för mig. Som det är nu har jag inte råd med entrén men resan löser jag med tanke på belöningen. Mvh Mathilda (mathilda.robertsson@gmail.com)

  SvaraRadera
 13. Har gillat. Älskar att läsa och vore så kul att få komma in på bokmässan.!

  marie-louiseroos@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Jag har vart inne och gillat

  Eftersom jag fyller år dagarna efter mässan fick jag dom senaste åren en biljett i present av min kära mor,för det var det enda jag ville ha!
  Nu när hon är borta skulle det vara kul att fortfarande få en biljett och tänka på henne när jag strosar där inne!

  eva.forsmalm@hotmail.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg inte förrän efteråt att det inte gällde detta året

   Radera