Lyckebo och Jul på Lyckebo

Lyckebo och Jul på Lyckebo

torsdag 16 september 2010

Packar till Bokmässan!
Nu växer högen med packade lådor och andra prylar som skall med till Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, i nästa vecka.
Böckerna är självklara men sedan är det en mängd små och stora saker som MÅSTE med, tycker jag. Eller måste de det? En del saker är nog bara "bra att ha-saker" som kanske kommer till använding. Jag känner mig som Mumintrollets mamma som fyller sin väska med allt från korkbälte till plåster på såren (om ut i fall något skulle hända!!).
Saxar, häftstift, liten stege, borrmaskin... och så är det den där hörnan som jag ännu inte bestämt vad den skall innehålla? Jag funderar och provar. En hylla kanske hade varit det bästa?
Med i högen finns, i alla fall, ett lite runt bord. Min kollega Inga Holm tar med sig två stolar och de kan vi sjunka ned på några minuter emellanåt. För dagarna är intensiva, det vet jag. Att sätta sig ned är det egentligen ingen tid för.
Om du har vägarna förbi så kom gärna och hälsa på mig i Monkalands monter: A03:54.

14 kommentarer:

 1. Vad roligt Monika! Ha så trevligt! Jag hade naturligtvis kommit förbi om jag hade haft vägarna förbi, men det har jag tyvärr inte i år. Och en liten stege är alltid bra att ha i beredskap, utifall man vill klättra uppåt. :)

  SvaraRadera
 2. Jo, stegen behövs för det är ju en del lampor och annat som skall hänga högt upp i montern!

  SvaraRadera
 3. Kul med bokmässa. Ska försöka titta förbi. Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 4. Spännande böcker du skriver som gäckar fantsin!

  SvaraRadera
 5. Jenny, böckerna vilar på historiska fakta. Det lilla som finns om bronsåldern men sedan är det mycket fantasi.

  Helly, du är välkommen!

  SvaraRadera
 6. Hej Monika! Följer sedan alldeles nyligen din blogg. Härom dagen var jag på en utbildning för att lära mig den nya hemsidesportalen på jobbet (ABF) och när vi då var inne och kikade på några exempelsidor så dök du plötsligt upp där! Du hade härom dagen föreläst i någon ABF-avdelningen, möjligen i Halland. Världen är liten!

  Ska dessvärre inte till bokmässan i år, en fest som jag annars älskar. Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Maria, ja visst är det ABF i Halland som jag gjorde min föreläsning hos. Som du säger är världen liten och internet knyter oss samman!

  SvaraRadera
 8. Jag önskar att jag skulle ha kunnat promenera förbi din monter för att säga hej. Men då jag inte ska till bokmässan får det bli en kommentar här i stället :-)

  SvaraRadera
 9. Besvär, men synnerligen kärt besvär - kan jag tänka. Heja heja! :-)

  SvaraRadera
 10. Hej! Jag förmodar att bokmässan är slut nu. Jag hoppas allt gick bra. Synd att det är så långt emellan oss, annars hade det varit trevligt. Ha det bra. Kram/Anita

  SvaraRadera
 11. Annika, det hade varit kul om du hade promenerat förbi! Det får bli till nästa år?

  Elin, det är verkligen ett kärt besvär!

  Anita,Bokmässan är 23-26/9 och jag är fortfarande inte klar med packningen men det skall jag vara på tisdag (hoppas jag!)

  SvaraRadera
 12. Vad glad jag blev för ditt besök! Jag skulle så gärna åkt på bokmässan i år, ha det så trevligt och lycka till med dina böcker där :)

  SvaraRadera
 13. Kan tänka mig att det är fullt upp inför dessa mässor.

  Lycka till.

  SvaraRadera
 14. Hej! Jag vet inte vad jag gör för fel eftersom det inte blir någon bild. Jag får nog kolla mina inställningar. Nej det är inte stranden i Borrby utan i Ystad. ha det bra.Kram/Anita

  SvaraRadera