Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

tisdag 28 september 2010

Bokmässan 2010

Nu är jag tillbaka i blogvärlden igen!
Efter många intensiva dagar på Bokmässan i Göteborg har jag nu kommit hem och landat samt pustat ut. I går var jag lite seg men idag känns allt som vanligt igen.
Dagarna på Bokmässan har verkligen varit fantastiska och långt över förväntan.
Jag har signerat och sålt mängder av mina böcker men det bästa är mötet med mina läsare. Det har varit intensivt men några minnen har etsat sig fast.
Tidigt på torsdagsmorgonen träffar jag läraren som blir så glad över att det första hon ser på Bokmässan är mig. En av hennes elever har "tjatat in" mina böcker på skolbiblioteket. Det blir givetvis en autograf som jag skickar hem till den ivriga eleven.

Under dagarna har det blivit många sådan möten.
Jag har delat monter med författaren och illustratören Inga Holm som skriver så trevliga böcker om älgen Gruffe som åker både motorcykel och skidor. Under hösten kommer Inga ut med en ny Gruffe-bok. Denna gången får han älgloppor!
Inga och jag har haft fantstiskt trevligt tillsammans. Det är skönt med en trygg person vid sin sida när allt snurrar i ett oehört snabbt tempo!
Sedan har jag haft besök av mängder av blogvänner. Både från blogspot och Boktipset.se. Det är verkligen kul att möta alla dessa vänner som känns som riktiga vänner fastän vi "bara" har träffat varandra över internet.
Ja, intrycken är många. Så många att jag nästan kunde skriva en bok om dem.
Men jag är redan bokad för Bokmässan 2011. Både jag och Inga är överrens. Den kan vi inte missa!

7 kommentarer:

 1. Jag önskar jag hade varit en av dom som hälsade på dig där i din monter, men jag har inte varit på bokmässan på tre år nu. Jag har brukat åka dit för mitt eget höga nöjes skull, men inte tillåtit mig på ett tag. Funderar på om det inte är dags nästa år...

  SvaraRadera
 2. Maria, det tycker jag verkligen du skall göra. Det är en trevlig upplevelse!

  SvaraRadera
 3. Spännande möten du har haft Monika, såväl med läsare, andra författare och bloggvänner. Visst är det otroligt spännande att träffa de man "mött" via nätet, lärt känna genom ord, bilder och texter. Den moderna tidens brevväxlande skulle man nästan kunna säga.

  SvaraRadera
 4. Vad stolt du kan vara, Monica -jätteroligt att ta del av dina upplevelser! Du har ju en enorm repertoir som jag kan förstå känns fint få att dela upplevelser med både läsare & andra författare omkring!
  Tack också för att du delade med dig av Fröken Julie-glädjen. Kul att vi njutit lika mkt av pjäsen -om så på skilda håll!

  SvaraRadera
 5. Vad skoj att det var lyckat och att det gick bra för dig.

  Ha en skön fredag.

  SvaraRadera
 6. Vad kul! Härligt att det gick så bra.
  Då ses vi nästa år, för då ska jag dit!

  SvaraRadera