Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

måndag 7 mars 2011

Läs provkapitel av KungsgårdenMin fjärde bok om bronsåldersflickan Fry utkommer i augusti. Boken heter Kungsgården och är den sista delen i serien: Böckerna om Fry.
I Kungsgården får vi läsa den spännande avslutningen på den historiska äventyrsberättelsen.
De första delarna heter Solbarnet, Månguden och Isvintern.
Böckerna handlar om Fry som är ett Solbarn och utvald av Solgudinnan. De utspelar sig för ca. 3000 år sedan i Halmstad och södra Halland.

Nu kan du läsa första kapitlet som provläsning.

Monika

*****

5 kommentarer:

 1. Tack för att du delade med dig av din nya bok. Jag blir riktigt sugen på att läsa den i sin helhet.

  SvaraRadera
 2. vilket språk du har människa! Makalöst...
  tack för att jag får ta del av det.

  SvaraRadera
 3. Att ta del av den bronsåldersvärld du skapat måste förgylla många männinskors litterära tillvaro i vår moderna tid - även min. Tack för provläsningen:-) Måste vara både skönt och sorgligt att slå ner sista tangenten för den historien. Undrar vad som kommer sedan? ...

  SvaraRadera
 4. Efter jag läst boken som jag läser nu ska jag ta och läsa en av dina böcker. OM dom nu går att låna på biblioteket,vill säga.
  Men jag ska göra ett försök.
  God morgon!

  SvaraRadera
 5. Mimmimarie; det tycker jag att du skall göra!

  Den Ofrivilliga B; Tack för så fint omdöme!

  Författarvisionären Ebba; Ja, det är lite kluvet i mitt avslutande av de här böckerna. Känns skönt att det är klart för det är svårt att skriva i samma "ton" genom fyra böcker, men sorgligt att lämna karaktärerna åt sitt eget liv. Har en del idéer om nya projekt...

  Camilla; Mina böcker finns på bibliotek runt hela Sverige men så klart inte på alla filialer. Jag brukar tipsa mitt eget bibliotek om böcker som de inte har i sina hyllor. Hitintills har de inte sagt nej. Så gör du ett försök med ditt bibliotek! Bibliotekarier brukar vara väldigt positiva personer!

  SvaraRadera