Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

onsdag 31 mars 2010

Isvintern har gjort sitt uttåg


Nu är min websida, monkaland.se, tillbaka igen och jag kan andas ut. Det är verkligen otroligt vad man blir beroende av att det digitala fungerar. Jag har haft min websida i över tre år och som väl är inte råkat ut för något sådant tidigare, så jag skall väl inte klaga, men det är ändå ett väldigt irriterande avbrott. Jag nästan jublade när den välkända layouten "poppade upp" igen.
Idag är det sista dagen på den första vårmånaden och vintern har tågat ut och våren satt tydliga spår i både luften och marken. Trots en gråmulen och tidvis regnig dag så är vinden ljummen och det sprirar för fullt i rabatterna. Jag ler glatt åt regndropparna och drar på mig regnstället när jag vandrar ut med min ivrige cairnterrier. Långa promenader är det bästa han vet.

Jag har under förmiddagen gjort klart en första grov redigering av manuset till "Isvintern" och nu skall jag fortsätta med finliret. Läsa högt och begrunda ordvalen. Vända och vrida på meningarna. Jag har bra med tid på mig för boken skall inte till tryck förrän i maj.

2 kommentarer:

  1. Hej! Då var det antagligen det som gjorde att jag inte kunde se dina bilder först förra gången jag var här. Sen skrev du på Facebook att det fungerade igen. Skönt när allt går som det ska. Är Isvintern en bok som du håller på att skriva nu ? det är en intressant titel. Jag önskar dig en Glad Påsk. Kram/Anita

    SvaraRadera
  2. "Isvintern" är tredje delen i Böckerna om Fry. Det blir boksläpp i augusti!

    SvaraRadera