Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

måndag 22 mars 2010

Bok om våren


Har precis gått den "lilla kvällsrundan" med Solo. Det är skymning men ännu en stund kvar till det är helt mörkt. Under rundan blir jag underhållen av den "lille svarte" som nu är ett ständigt sällskap i vårens tid.
Vad står mer på vårmenyn?
Städa altanen och ställa ut pelargonierna? De första krukorna är redan där och höll nästan på att stryka med under natten som gick. Som väl var höll temperaturen sig på 0-strecket, innanför rutan. Utanför var det frost. Förskräckt lyfte jag in de små liven, på morgonen, när jag upptäckte det frostiga vädret.
Klippa träden är en annan sak som står på vårmenyn. Trädklippningen är sen i år. Vissa år har det till och med varit klart redan i januari.

Bok om våren borde nog också stå på vårmenyn!

3 kommentarer:

 1. Tur att du hann rädda dem. Här var det snö i morse. Men ljust här också. 18.30 var det fortfarande om inte helt ljust så behövdes ingen lampa. Sedan somnade jag och när jag vaknade var det mörkt.

  Tack för din kommentar. Ja ont har jag ju, men det har jag alltid så det är inget jag tänker på.Men det är just att sitta som inte går och då blir det värre med datorn. Men det verkar lätta lite. Jag har bett om sprutor 2 gånger i veckan och jag tycker de hjälper skapligt (Voltaren). Men ännu är jag inte tillbaka utan jag går runt lite bara en stund.

  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till fin recension i Svenska dagbladet idag. Blev glad när jag läste den!

  SvaraRadera
 3. Trevligt att du har sett recensionen. Tack!

  SvaraRadera