Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

onsdag 28 november 2012

Inget märkvärdigt har hänt


 
Nu är jag tillbaka på ”banan” igen. Alltså tillbaka på bloggen.

Jag har gjort föreläsningar och jag har också varit på Wapnö Julmarknad. Fyra intensiva marknadsdagar är väldigt roligt, men sätter sina spår. Tröttheten kommer efteråt. Men nu är allt packat upp igen och avslutat. Jag är redan sugen på nästa års julmarknad…

Sedan har det varit lite pyssel med Solbarnet, min första bok om Fry. Den 1:a december kommer den ut som e-bok och därför har det varit en del förberedelser.
På måndagarna håller jag i en monologkurs med Halmstads Kvartersteater. Deltagarna får arbeta med en längre text. Det är väldigt roligt, tycker jag, som inte har sysslat med teater på många år.
Jag har också skrivit klart en lättläst kortroman. Arbetsnamnet är just nu: Jag spelar min roll. Jag får se om namnet kommer att hålla hela vägen. Till detta återkommer jag längre fram.
Alldeles nyss ringde en väldigt förtjust kvinna, som köpte mina böcker när jag gjorde en föreläsning för några veckor sedan. Hon hade läst alla fyra böckerna på två dagar! Hon hade läst både dag och natt för hon kunde helt enkelt inte sluta. Med det telefonsamtalet gick min dag in i dur.

 
Och… i går kväll var jag på boksläppHalmstads Stadsbibliotek. Det var Angelica Ahlefeldt-Laurvig och Mymmel Blomberg som hade releasefest för sin bok ”Inget märkvärdigt har hänt”. Så klart köpte jag en bok. Det skall bli spännande att läsa denna roman som de kallar för en ”promenadbok”.

 
Så… inget märkvärdigt har hänt, eller, jo det händer nog en hel del märkligheter.

 
Monika

1 kommentar:

  1. Jag förstår att du haft fullt upp då, men det verkar vara en massa trevligheter som du har haft för dig och då brukar det inte göra så mycket att man blir trött efteråt.

    Vilken fin mening du hade där: "Med det telefonsamtalet gick min dag in i dur." :-)

    SvaraRadera