Böcker av Monika Häägg

Böcker av Monika Häägg
Solbarnet, Månguden, Isvintern, Kungsgården, Jag spelar min roll, Grevens slott,Varulvens spår, Mumiens skatt, Augustimörker, Völvans spådom

söndag 4 september 2011

Hibiskus och gästbloggare hos Barnboksnätet

Jag har en hibiskus i min trädgård.

Den har vuxit från en liten planta och är nu ca. 0,5 meter hög. Min svägerska har odlat fram plantan ur ett litet frö och nu har den blivit så stor att den för första gången blommar. Stora vackra, vita blommor som började slå ut i slutet av augusti. Den är så vacker att jag tycker det är lite synd att den står på en undanskymd plats längst in i trädgården. Vågar jag flytta den i höst? Jag har en bättre och mer synlig plats en bit från ytterdörren. Jag får se om jag vågar göra ett försök.
I nästa vecka är jag gästbloggare på Barnboksnätets blogg och kommer därför inte att skriva så mycket här på min egen. Det får bli en liten paus. Gå gärna in på http://barnboksnatet.blogspot.com/. Jag kommer att skriva nästan varje dag.
Under veckan som gått har jag fått en fin recension av Månguden hos Emmas bokhylla och en väldigt bra recension av mina tre första böcker hos Boktips.just.nu. Blir så glad över alla dessa positiva ord om mina böcker.
Nu skall jag återgå till rengöring av mina rabatter!

Eller ogräsbekämpning som det också kallas.

Monika

6 kommentarer:

 1. Den färgen var väldigt fin, min blommar i rött och den har jag inomhus. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Men så otroligt vacker - vilken färgställning:-)
  Leta efter modet att flytta den o när du hittat det kan du nog gräva upp den:-)

  SvaraRadera
 3. Vacker! Jag har tre hibiskusar i min trädgård men de är så nyplanterade att de inte har blommat ännu. Jag ser fram emot när de gör det :)

  SvaraRadera
 4. Jag beundrar de som kan plantera och fixa. Jag testar själv, men det brukar aldrig fungera...blomman är väldigt vacker! :) Och grattis till fina recensioner!

  SvaraRadera
 5. Klart att jag kommer in och läser där du ska gästblogga.
  Törs du verkligen flytta på blomman?
  Men vad vet jag om blommor?
  Jag skulle i alla fall vara jätte rädd om den.
  Kram och lycka till.

  SvaraRadera