Monsterjägarna - barnböcker för 6 - 9 år

Monsterjägarna - barnböcker för 6 - 9 år
Grevens slott-Varulvens spår-Mumiens skatt och Riddarens borg

torsdag 15 september 2011

Älgen Gruffe och Bokmässan


Bok & Biblioteksmässan i Göteborg den 22 – 25/9 delar jag monter A04:16 med författaren och illustratören Inga Holm. Det är andra året som vi delar monter och jag ser redan framemot en trevlig tid tillsammans med den härliga Inga.
Inga har skrivit och illustrerat tre bilderböcker om älgen Gruffe . Första boken heter Gruffe åker motorcykel och andra boken heter Gruffe åker skidor. I år har Inga med sig en tredje bok som heter Gruffe får älgloppor. Inga gör ljuvliga och underfundiga bilder och historierna om Gruffe är små mysiga berättelser som är lämpliga från 2 år. När barnen blivit 7 – 8 år är de också användbara som egen läsning. Böckerna finns också som ljudbok.
Idag är sista dagen för deltagande i Vinn Kungsgården. Skriv ett inlägg i bloggen så är du med på utlottningen. Vinnare utses på Bokmässan i Göteborg.
Avslutar dagens blogg med en recension av Isvintern, tredje boken om Fry. Det är bokbloggen Bakom gröna ögon som skrivit så positiva ord.

Monika

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas kunna hitta till din monter på mässan.

    SvaraRadera
  2. HOPPAS DET GÅR RIKTIGT BRA PÅ MÄSSAN!

    SvaraRadera
  3. Tack för fint tips- Gruffe verkar vara en sympatisk älg och berättelserna om honom kommer att roa flera små barn i familjen! Hoppas också att bokmässan blir lyckad på alla sätt och vis. Tyvärr har jag ingen möjlighet att åka upp, synd, jag hade så gärna tittat in i din monter!!

    SvaraRadera