Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

onsdag 31 juli 2013

Jag spelar min roll av Monika Häägg - vinn en bok!


 

Nu blir det boksläppsfest!


Den 1/8 släpps min nya roman Jag spelar min roll.
 

Det firar jag med en digital fest 1/8 – 7/8.

Under den perioden kan alla delta och har chans att vinna den nya romanen.

Det enda du behöver göra är att gå in på facebook och skriva på minförfattarsida om varför just du vill ha en alldeles egen bok. De fem bästa motiveringarna vinner varsin signerad bok.

Du kan också skriva en liten rad på din egen blogg och länka till det här inlägget!

Välj det som passar dig bäst! Här är en länk till facebooksidan: https://www.facebook.com/events/181374278702693/?fref=ts

Vad handlar boken om?
En berättelse om Elvira, flickan som åker med bussen till skogen. Hon som lyssnar på markens barn och trädens andar. De som klättrar med mjuka rörelser, de som berättar hemligheter som för länge sedan är glömda.
Det här är också berättelsen om Josefina Andersdotter, sömmerska och fattighjon. Hon som levde i skogen för mer än hundra år sedan. Kvinnan som talade med de små.
Men det här är framförallt berättelsen om Fetto, flickan som går genom skolans korridorer utan att finnas. Hon som skriver i sin hemliga bok.  Flickan som varje dag är ingenting, men ändå möter en ängel.  
Jag spelar min roll är en roman om kärlek och sorg. En roman om hur det är att vara utplånad till ingenting. Att alltid spela rollen av det som plågoandarna vill att jag skall vara, att aldrig gå säker, att aldrig känna sig trygg. Men den handlar också om att i mörkret finns ändå ljuset och att en dag kan allt förändras.

Jag spelar min roll är en skymningsroman. En kort roman som kan läsas på en kväll.

Nu är det bara att delta i festen och kanske vinna en bok!

 

Monika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar