Böcker av Monika Häägg

Böcker av Monika Häägg
Solbarnet, Månguden, Isvintern, Kungsgården, Jag spelar min roll, Grevens slott,Varulvens spår, Mumiens skatt, Augustimörker, Völvans spådom

fredag 24 maj 2013

Vän med Halmstads Kvartersteater


I onsdags var jag med och startade Kvartersteaterns vänner. En stödtrupp till en väldigt aktiv teaterförening här i Halmstad. Varför vill en teaterförening ha stöd och hjälp?

Det finns mycket praktiska sysslor på en teater. Det är långt ifrån allt som sker på teaterscenen. Förmodligen sker det mesta utanför scenen. Det skall göras scenografi, kläder, smink, ljus, ljud och inte minst skall det göras PR och säljas biljetter. Sedan behövs det, så klart, väldigt mycket ekonomisk hjälp.

Då behövs det vänner. Entusiaster som bär ett eller flera strå till den stora teaterstacken. Tillsammans kan vi skapa och stödja. Tillsammans är vi starka.
 
Om du är intresserad att bli Kvartersteatervän och stödja den stora teaterverksamheten så gå gärna in och läs om föreningen och bidra med ett stödmedlemskap. Du väljer sedan själv om du vill vara en aktiv eller en passiv teatervän. Alla är lika välkomna!
Som vanligt när vi möts, måste det bli den obligatoriska fikan, inget möte utan!Monika

2 kommentarer:

  1. Jonatan Bengtsson24 maj 2013 23:23

    Tack för ett givande möte, detta blir roligt att jobba vidare med detta. Hoppas vi tillsammans kan hjälpa föreningen att växa och bli starkare. Bra Initiativ!

    SvaraRadera