Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

måndag 8 augusti 2011

Intensiva dagar på The Tall Ships RacesJag har haft några intensiva men fantastiskt trevliga dagar på The Tall Ships Races i Halmstad. Jag bor bara tio minuters gångväg från festivalområdet så jag har promenerat hem efter varje avslutad kväll. Mängder med människor har kommit gående och cyklande till området. Mina minnen av de här dagarna är så klart alla de fantastiska segelfartygen, men också alla positiva ord från mina läsare. Många har berättat om hur spännande de tycker det är att läsa mina böcker.
Nu är den grå vardagen tillbaka. Böcker och andra prylar från festivaldagarna skall packas upp och det är också mycket arbete med Kungsgården som skall packas för distribution till försäljning.
Avslutar det här inlägget med länk till en bra recension av Månguden som bokbloggen Bokblomma.com har läst och skrivit om.

Monika

5 kommentarer:

 1. Så glad jag känner mig för din skull - att det har varit intensiva och givande dagar. Vardagen är dock något att se fram emot - tycker jag:-)

  SvaraRadera
 2. såg dig som hastigast, när jag stod och bytte objektiv på kameran. Det har varit intensiva dagar och jag har promenerat långa sträckor! Men vilken upplevelse! Jag har en bildbank som är helt fantastisk! Roligt att många har besökt dig och fått möjlighet att byta några ord med dig. Jag tycker du verkar vara en intressant och intelligent person.
  kram E

  SvaraRadera
 3. E.
  Du får komma och fota mig någon gång! Du är så fantastiskt duktig! Det vore kul att se om du kan göra några underverk med den gamla författaren!
  Hmmm... intelligent? Nja, skulle nog inte beskriva mig själv så, snarare eftertänksam.

  SvaraRadera
 4. Fotar dig jättegärna! Säg till när du har tid och lust. Tack för dina ord om mig och mina bilder. Eftertänksamhet är ett bevis på intelligens...
  kram

  SvaraRadera