Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

måndag 22 augusti 2011

Boksläpp och signering på Bokia Larssons Bokhandel i Halmstad
På lördag den 27/8 kl. 11.00-13.00 är det äntligen boksläpp av Kungsgården, den fjärde och avslutande boken om Fry. Under några timmar kommer jag att vara hos trevliga Ulrika Larsson på Bokia Larssons Bokhandel i Halmstad. Ulrika är en Bokgudinna som ofta pratar i radio, tidningar, skolor och en mängd andra platser om sin stora passion i livet: Böcker. Därför känns det extra trevligt att göra boksläppet hos henne. Mina böcker handlar mycket om bronsåldersmänniskornas gudar och då passar det bra att vara hos en Bokgudinna.
Under sommaren har jag tullat lite på det där med släppet och haft med mig Kungsgården på en rad platser, men den 27 är ändå den officiella dagen. Den dagen sista boken om Fry vandrar ut i världen. Nu skall jag släppa min älskade flicka och nu får hon gå vidare utan min och läsarnas uppmärksamhet.
Ta gärna chansen att vinna Kungsgården. Jag har en tävling som pågår fram till den 15/9 och du behöver bara göra en kommentar i min blogg under blogginlägget där jag berättar om tävlingen.

Sedan måste jag också berätta om en fantastisk fin recension som jag fått av bokbloggen Bakom Gröna Ögon. En helt underbar kommentar om Månguden som är andra boken om Fry.
Jag citerar Angelika:
Den här andra delen om flickan Fry kändes mycket mer spännande än den första och intrigerna avlöste varandra så det var svårt att lägga boken ifrån sig. Det märks att författaren har utvecklats för språkmässigt beskrivs miljöer och händelser på ett mycket bra sätt och även repliker, talspråk, känns mer naturligt här. Jag tyckte verkligen om den här andra delen, den var svår att lägga ifrån sig och för mig, just denna stund i livet när jag har det lite besvärligt psykiskt sett, kändes det här som en helt underbar saga. Ser framemot fortsättningen!”
Författaren blir så klart väldigt glad för sådana fina ord.
Under helgen som gick var jag och signerade böcker på Hallandsgården i Halmstad. Då träffade jag Maria Thorbjörnsson som har härliga fotobloggen Fotopunktmis. Vi fick en mycket trevlig pratstund och Maria passade på att fota mig. Här ovan ser du resultatet.

Monika

10 kommentarer:

 1. Du har fullt upp med alla boksigneringar :) Måste vara en oerhört spännande tid :)

  SvaraRadera
 2. Så spännande. Lycka till med boksläppet.

  SvaraRadera
 3. Å så spännande med ditt boksläpp.
  Ett stort lycka till!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Måste kännas härligt med att bli uppskattad för är det inte det vi alla vill? Spännande dag väntar dig alltså, signering m.m. Önskar dig lycka till!

  SvaraRadera
 5. Har nu läst tre av dina böcker. De är toppenbra!
  Fortsatt Lycka till!
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga ord om din bok - hoppas på att det fortsätter så nu med den sista delen oxå:-)
  Lycka till av hela hjärtat:-)

  SvaraRadera
 7. Härligt!
  Väntar på den fjärde boken med spänning...
  Läste alla tre innan Midsommar... Det blir kul att avsluta sommaren med Din bok...
  Varma hälsningar
  Halina

  SvaraRadera
 8. Grattis till den fina recensionen. Hoppas det gått bra på signeringen!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 9. Halina!
  Tack för att du kom till boksläppet! Det var väldigt trevligt att träffa dig!

  SvaraRadera