Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

söndag 8 september 2013

Pingvinorkestern och folkfest


Kvartersteatervän på folkfest
Jag skriver numera glest på min blogg. Jag är fullt upptagen av ett teaterprojekt som tar mycket av min tid och då är inte bloggen prioriterad.

Vad gör jag då mer än att syssla med teaterrepetitioner?

Förra lördagen var jag och lyssnade på en spännande orkester.
Pingvinorkestern på Bastaskär
Pingvinorkestern från Malmö som spelade på Café Bastaskär i Grötvik. Det var en härlig och väldigt exklusiv kväll med god mat och bara fyrtio trångt sittande i publiken. Så kul med en orkester som spelar många olika instrument och gör en härlig musik. Orsaken till att jag hittade detta evenemang är nog för jag har en gammal vän som spelar i orkestern. Men håll utkik efter Pingvinorkestern, för dom är riktigt bra, speciellt om du bor i Malmötrakten. Här kan du lyssna på lite pingvinmusik.

I går var jag på folkfest i den gamla folkparken i Halmstad.
Teater Impro med Kvartersteatern på folkfesten
Hela parken var inlindad i rosa plastband som gav en glad ton åt en slags kulturfest med blandad kompott för hela familjen. Kanske mest för barnen med flera barnteaterpjäser. Fri entré bidrog till att parken var fylld med människor som fick glädjas åt kultur i stora portioner. Jag var där med HalmstadsKvartersteater som hade en del olika inslag under eftermiddagen. Det var improvisationsteater med direktimprovisation på scen. Kvartersteaterns ordförande höll också några guidade turer och berättade folkparkens historia.
Skådespelare från "Jag spelar min roll"
Sedan var det många av Kvartersteaterns medlemmar som delade ut flyers om föreningen och om pjäsen ”Jag spelar min roll” som har premiär i november.

Klart slut från mig för den här gången. Får se när jag återkommer!

Monika

1 kommentar:

  1. Då har du ju fullt upp med andra trevliga saker och jag slipper ha dåligt samvete som inte varit här, eller på andra ställen heller på ett tag.
    Kul med pingvinen där i Pingvinorkestern.


    Ha det fint

    Kram

    SvaraRadera