Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

torsdag 21 april 2011

Med mina körer i Påsksång!Under påskhelgen kommer jag att göra tre framföranden med mina körer. Redan i kväll blir första. Det är tillsammans med Lutherkören i Martin Lutherkyrkan här i Halmstad. På söndag sjunger vi också under högmässan.
På Annandagen har jag konsert med Nicolai Gospel och gästande kören ReJoy från Borås. Vi sjunger i S:t Nicolaikyrkan här i Halmstad tillsammans med orkester.
Under helgen spelar också musikteatern "Sommaren 69". med Halmstads Kvartersteater.Ni som är i närheten av Halmstad tycker jag skall passa på att se denna fantastiska och mycket underhållande föreställning på Kulturhuset i Folkparken.

Efter framträdandet med kören i kväll blir det som vanligt en tur till Blåkulla. Kvasten är trimmad och det är bästa flygväder.

Jag önskar alla en riktigt fin Påskhelg!

Monika

*****

6 kommentarer:

 1. Läste om sommaren 69 i en av lokaltidningarna, verkar vara mycket sevärd. Ska absolut gå och se denna!

  SvaraRadera
 2. Härligt med mycket sång:-)
  Glad påsk till dig:-)

  SvaraRadera
 3. Läste KI på tåget upp till Ångermanland. Du har skrivit en vansinnigt gripande novell vännen! Sluta aldrig skriva! Och OM mina bilder kan ge dig inspiration, vore jag mer än hedrad... skriv, skriv av hjärtats lust!

  SvaraRadera
 4. mintekopp:
  Jag tycker verkligen du skall gå och se "Sommaren 69". Den är en riktig musikfest!

  Den ofrivilliga B:
  Tack för dina fina ord om min novell. Så klart vill jag att mina läsare skall bli berörda av mina ord annars är det ju ingen större mening med skrivandet. Och... dina bilder ger verkligen inspiration till skrivande!

  SvaraRadera