Böcker av Monika Häägg

Böcker av Monika Häägg
Solbarnet, Månguden, Isvintern, Kungsgården, Jag spelar min roll, Grevens slott,Varulvens spår, Mumiens skatt, Augustimörker, Völvans spådom

onsdag 18 augusti 2010

Sommaren går mot sitt slutDagarna springer fort iväg och sommaren går mot sitt slut. Jag har både haft boksläpp av Isvintern och varit på en del marknader med mina böcker samt gjort en del föreläsningar. Det är alltid spännande att möta människor och berätta om böckerna.
Boksläppet av Isvintern på Bokia i Halmstad var en trevlig upplevelse. Många förväntansfulla hade samlats för att köpa de första exemplaren och redan har jag fått kommentarer från läsare som undrar när den fjärde boken kommer. En fin recension av Isvintern finns på Hallands Nyheter. Någon gång under 2011 kommer fjärde boken men datum är ännu inte fastställd så håll utkik!
Nu planerar jag för Bok-och biblioteksmässan i Göteborg 23-26 september. Jag kommer att finnas i Monkalands monter, A03:54 tillsammans med Inga Holm och IMK Förlag.

3 kommentarer:

 1. Hej! Vad roligt att det går bra. Jag tror nog att jag sagt till dig att absolut inte vill bli utan nästa bok.Jag trodde aldrig att jag skulle läsa så många böcker som tre stycken.Jag läser nästan aldrig något. Jag har en bok som jag har läst nu i ett halvår och den tar visst aldrig slut. La dem till sidan när jag läste dina. Ha det bra. Kram/Anita

  SvaraRadera
 2. Så roligt Anita att du har orkat läsa alla mina tre böcker. Jag blir verkligen glad!
  Nästa år kommer fjärde!

  SvaraRadera
 3. Monika, kul att läsa om förväntansfulla läsare och kommentarer som vittnar om längtan efter en fjärde bok! Roligt också med en positiv recension i Hallands nyheter om den spännande cliffhangern.

  SvaraRadera