Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

lördag 1 december 2012

Solbarnet som e-bok


Från och med idag går det att läsa Solbarnet, min första bok om Fry, som e-bok.
Det har varit på gång länge och nu känns det jätteskönt att alla bitarna har fallit på plats.

Bästa pris tror jag är hos Dito som bara tar 23:- för en bok. Boken finns givetvis hos Adlibris och andra nätförsäljare, men då några kronor dyrare. Sedan går den givetvis att låna på många bibliotek. De flesta har utlåning av e-böcker och det tycker jag är jättebra. Det är mycket praktiskt med en läs- eller surfplatta. Speciellt när man skall ut och resa. Jag slipper ha väskan full med tunga böcker.

Sedan gillar jag ju pappersboken. Den vill jag inte bli av med. Det är en speciell känsla att bläddra och nästan lukta på en bok.

 
Nu önskar jag alla en trevlig första advent!

 
Monika

5 kommentarer:

 1. Tänk att läsa om stenåldern i en surfplatta!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att den kommit som bok nu. Ska se på biblioteket om den finns här. Just nu är jag ju i en down-period med läsandet. Har nu 9 olästa böcker.
  Men jag vill nog ha böcker att läsa och hålla i. Har inte provat e-böcker och kommer nog inte göra heller. Men vad vet man.

  Hoppas du haft en fin 1:a Advent

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag fick en Ipad av min man. Den är verkligen praktisk gillar den skarpt....

  Svar: Drejning har jag inte vågat mig på ännu. Jag har bara försökt en gång och jag drejade en rymdraket tydligen, för helt plötsligt lyfte leran från drejskivan och for in i väggen :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till att det blivit e-bok. Jag har ju läst den och det är ju inte mycket jag läser men dina böcker har jag ju läst alla. Men om jag ska läsa så föredrar jag en vanlig bok. Har försökt med e-bok och sådan som man lyssnar på också. Men nej, det var inget för mig. De som läser mycket är det kanske bra. Ha dte bra. kram/Anita

  SvaraRadera