Lyckebo och Jul på Lyckebo

Lyckebo och Jul på Lyckebo

tisdag 14 december 2010

En utmärkelse som gör mig glad och stolt!
Tack Eva på Evas värld som gett mig denna fina utmärkelse med motiveringen: "Som skriver härliga ungdomsböcker och är så flitig att läsa även andras ungdomsböcker och kärleksfullt tipsa om dem i sin fina blogg."Det är alltid spännande att läsa Evas blogg där hon berättar om sitt skrivande och livet både hemma och på resande fot.

Jag har lovat att sända utmärkelsen vidare till 3 personer och berätta 3 saker om mig själv.
1. Jag har alltid varit en blyg person som försiktigt närmat mig nya människor och haft svårt att ta kontakt när jag möter en ny person. De sista åren har jag ändrat mig och tänkt att "Den där nya personen har säkert något den kan ge mig och berätta för mig" och då har plötsligt det inte varit så svårt att ta det där första steget. Detta är jag väldigt glad för.
2. Jag har äntligen börjat sjunga varje dag. Inte en dag utan sång! Under nästan 30 år har jag komponerat nära 100 sånger som jag nu försöker dokumentera i text, noter och inspelningar. Är själv förvånad över att det blivit så mycket.
3. Promenerar varje dag vid havet med min älskade man (gifta i 32 år!). Ibland går vi alldeles tysta och säger inget. Ibland löser vi livets mysterium. En timme varje morgon är vikt till denna fantastiska naturupplevelse!

Jag skickar utmärkelsen vidare till:
Kim på Kim M Kimselius är här nu. Kim är en fantastisk kämpe som alltid lika sprudlande glad och entusiastisk förmedlar berättelser om sitt liv och sitt skrivande.
Annika på Kära blog. Annika berättar med värme och kärlek om sitt liv och arbete. Ofta med fina bilder. Det är alltid spännande att titta in på hennes sida.
Till Hannele på Hanneles bokparadis. Som tack för alla fina boktips som Hannele ger till sina läsare. En källa till mängder av trevlig läsning.

5 kommentarer:

 1. Tack så hemskt mycket, jag blir både mallig och glad! Grattis till 32 år, vi har bara varit tillsammans trettio år.. Tur att du vågar möta folk, visst är det spännande. Mitt barnbarn är nog den enda i världen som uppskattar min sång :)

  SvaraRadera
 2. När man "hittat" hem behövs inga ord.

  SvaraRadera
 3. Tack snälla Monika! Vilka fina ord om min blogg och tack för den fina utmärkelsen. kram Kim

  SvaraRadera
 4. Vad rar du är Monika! Och jag får dåligt samvete eftersom jag varit så dålig på att uppdatera på sistone...

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det låter, nummer 3 alltså. Grattis till 32 års äktenskap och att ni fortsätter lösa livsmysterium tillsammans. Vilken gåva!

  SvaraRadera