Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

Lyckebo, Jul på Lyckebo och Vår på Lyckebo

söndag 28 februari 2010

Vägen och Våren

Under några dagar läste jag "Vägen" av Corman McCarthy. Det är många som talat väl om den och jag kan bara instämma. Den vägen var svår att vandra men lätt att läsa. Som livets väg. Fylld av kärlek mitt i allt det svarta. Den är hans 11:e bok och säjs vara den bästa. Jag har inte läst "No contry for old men" men är helt fascinerad av filmen så jag får nog ta och läsa boken. (Trodde att det var bröderna Cohen som fick mig att gilla filmen, älskar deras filmer men det kanske är romanen som är det stora?)

Har också hunnit med några ungdomsböcker av Gull Åkerblom. En mycket produktiv författare som har en lång lista med trevliga böcker. Prova gärna "Angel - hunden som kom tillbaka" eller "Vatten och bröd".

Efter "Vägen" har våren gjort sitt intåg. Det har regnat vårregn och mycket av det tjocka snötäcket har fått ge vika. Jag jublar! Nu är det inte bara den första vårdagen i morgon utan också vår i luften!

5 kommentarer:

 1. Varför skriver ingen kommentarer hos dig. Jag blir så ledsen när det står 0. Okej jag skriver inte varje dag heller, men jag tittar in ialla fall. Som nu. för att se hur du har det.
  Här är det ingen vår i luften ännu. Grått och töigt och så pang, snö och kallt igen.

  Vad jag funderat på som jag skulle skrivit här: Har du funderat på att göra en film om Fry? Men det är klart det är ju inte bara att göra, det ska ju till ett filmbolag och producenter och riskkapital.

  En tanke som slog mig en kväll när jag lagt mig.

  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 2. Här igen. Jag vet inte varför det blir då bilder på min användarbild. Nu har jag försökt ändra det i snart 20 minuter. Men det går inte. Hoppas du står ut. Annars får du ta bort mig. Jag hittar ju hit ändå

  SvaraRadera
 3. Hej! jag hade inte läst en bok på många år närjag läste solbarnet. Läser nästan aldrig en bok . Jo en barnbok som min syster skrev. så den du skriver om vet jag ingenting om. Då var det dags igen för Let`s dance ikväll. Det är första säsongen som jag ser det. Vet inte hur många gånger det gått.Ha en bra Helg Kram/Anita

  SvaraRadera
 4. Väldigt skoj att du har läst Solbarnet, Anita. Speciellt eftersom du inte brukar läsa. Jag blir nästan rörd av att veta att du har lagt så stor möda på min bok!

  SvaraRadera
 5. Hej igen

  Tack ska du ha. Då har du fått mejl nu. Ikväll var jag inne en kort visit hos mig själv.

  Nu ser jag ju min bild. Att den ska vara där vet jag. Men när jag la till mig så blev det två bilder och den ena gick inte att få bort. Kanske blir det så tills jag gått iväg.
  Förstår att du nog undrar vad jag pratade om.


  Hoppas nu du får en trevlig helg
  Kram

  SvaraRadera